Нужна ваша помощь. Очень. Точка.

Підтримати проєкти
Home/БПЛА-квадрокоптери/Нужна ваша помощь. Очень. Точка.

26 Червня 2022 року

Потрібна ваша допомога. Дуже. Крапка.
А якщо докладніше… Ми слухаємо претензії щодо того, що ми забезпечуємо не тим, не там, не так. Що ми тільки для ДШВ, що пікапи потрібні такі, а не такі, що хлопці-голі-босі-голодні, а генерали товсті-паркетні-совкові. І ми, зчепивши зуби, не ліземо в коментарі і хайп, ми робимо свою роботу з ВАШОЮ допомогою.
БПЛА взводного рівня, в КОЖНИЙ взвод ДШВ.
Взвод, якщо хтось ще не в курсі – близько 30 осіб, досить автономна одиниця в рамках роти-батальйону-бригади. Лізти глибше, у рівень відділення справді немає сенсу. А ось забезпечити квадриком КОЖНИЙ взвод – ось це виклик та завдання. І провести навчання, ВЖЕ зістикувавши в рамках цього проекту командування ДШВ та навчальні центри ЗСУ, обговоривши логістику, сервіс та ремонт.
І ось. Ми підписали контракт. І внесли аванс. Ми не показуємо доки гори коробок, їх привезуть протягом 2 тижнів після оплати. Ми не показуємо відео використання.
Ми. ПОКАЗУЄМО. ЕФЕКТИВНІСТЬ. ТРАТ. ВАШИХ. ГРОШЕЙ.
Ціна Autel EVO II 640T Dual (з тепловізором) США з доставкою в Україну – 7 250$. Ми підписалися за 6 000 $!
Ціна Autel EVO Lite+ США з доставкою в Україну – 1 675$. Ми підписалися за 1 450 $!
Половину рахунку оплачує Фонд Порошенка, а отже, для волонтерського бюджету офігенний дрон з тепловізором обійдеться в 3 000$. Як? Ефективно?
Постачання готове до відвантаження, нам доставлять 350 дронів протягом 2-х тижнів. Але нам треба сплатити. І тоді у кожному взводі кожної бригади ДШВ будуть очі. Можна буде у ближньому радіусі проводити розвідку. Можна буде контролювати роботу мінометного взводу батальйону. Можна буде знищувати ворогів із більшою ефективністю по всій лінії відповідальності десантних бригад.
Для цього потрібна ваша допомога! Просимо гроші, лайки, коментарі, перепости, та ось усе – треба дати “зір” на величезний шматок фронту!

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну