400 чудових акумуляторів із вібро-кліпсами вже у нас в офісі!

Підтримати проєкти
Home/Радіостанції/400 чудових акумуляторів із вібро-кліпсами вже у нас в офісі!

11 Червня 2022 року

Юрій Бірюков, амбасадор ГО “Справа Громад”:

“Я намагаюся не відволікатися. Я намагаюся не розслаблятись. Зчепивши зуби, я скрупульозно вибираю пріоритети, адже нам потрібно багато роботи, багато роботи і… диво. А вчора нам з вами вдалося зробити диво!
Знайти в Європі 626 оригінальних акумуляторів для штатних армійських рацій Motorola, готових до доставки – диво? Чудо!
Зібрати за кілька днів на покупку більше мільйона гривень, влетіти в бан на PayPal і змиритися фактом блокування там 15 000$, через добу раптово отримати листа про розблокування і, ось вже, витягти звідти гроші – диво? Чудо!
Отримати дзвінок від постачальника про готовність відвантаження 400 акумуляторів без повної оплати за умови закінчення розрахунків протягом двох тижнів і з нашою обіцянкою швидко доставити акумулятори на фронт – диво? Чудо!
Три дива в одному? І ось 400 чудових акумуляторів із вібро-кліпсами вже у нас в офісі. А з понеділка вони поїдуть до бригад ДШВ, розподіл від командування ми вже отримали. Чи треба говорити, що вони були… трохи так… шоковані швидкістю виконання прохання?
Я вірю в чудеса армійсько-волонтерського життя та вірю в нас. Але після “пригод” зі службою підтримки я трохи зараз не довіряю надійності PayPal, тому для оплати ми знайшли шлях зібрати залишок грошей у гривні. “

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну