Скоро розповімо про купівлю кількох сотень дуже серйозних квадрокоптерів

Підтримати проєкти
Home/БПЛА-квадрокоптери, Старлінк/Скоро розповімо про купівлю кількох сотень дуже серйозних квадрокоптерів

30 Травня 2022 року

Вони для фото притягли зі зброярні автомати навіть, які лапочки. Але…
А “але” в тому, що ця військова частина викошує окупантів за екранами ноутбуків та стаціонарних комп’ютерів – їм не потрібні автомати. Питання навіть не в Старлінку, який ми відразу подарували, за фактом знайомства. Питання у знайомстві, бо…
Через кілька днів, після низки нудних погоджень комплектацій та умов оплати/постачання, ми голосно розповімо про купівлю кількох сотень дуже серйозних квадрокоптерів. Так, сотень саме кілька.
Ось тільки в Україні дуже мало людей, які знають усі найдрібніші нюанси використання вбудованого програмного забезпечення цих квадриків, які вміють у рази більше, ніж про них звикли думати. На фото саме вони – найголовніші фахівці з використання такого типу розвідки. І ні, їм не потрібні автомати для їхньої роботи.
Мета нашого знайомства – щільне навчання та супровід кількох сотень операторів БПЛА. Когось навчатимуть у “полі”, когось смикнуть у навчальний центр, хтось отримуватиме консультації онлайн. Будуть навчальні класи та сервісна майстерня, склад запчастин та додаткових аксесуарів. Абсолютно точно все це буде – адже ми з вами й її такі проекти створювали.
Stay tuned! І допомагайте нам реалізувати цей проект. Хто може – фінансово, хто ні – репости теж допомагають!

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну