ВОДА! АВТОНОМНІСТЬ! ВОДА! АВТОНОМНІСТЬ!
SUPPORT PROJECTS
Home/Community support/ВОДА! АВТОНОМНІСТЬ! ВОДА! АВТОНОМНІСТЬ!

08 May 2022 року

Колись ми розслабимося.
Колись зможемо відпочити та забути про жахи цих днів. Ми будемо робити вигляд, ми посміхатимемося, поїдемо на морько. Хтось навіть ризикне запустити на Новий Рік феєрверк, а потім довго наводитиме фізіономію в порядок. Але деякі моменти ми зобов’язані ЗАВЖДИ інтегрувати в наше життя, адже ця лядська росія ж не зникне в просторі, вона завжди буде поруч.
Один із обов’язкових моментів нашого майбутнього життя – проектувати та будувати системи забезпечення цивільного населення з урахуванням чергового психозу російського імперіалізму!
ВОДА! АВТОНОМНІСТЬ! ВОДА! АВТОНОМНІСТЬ!
Історія нашої участі розпочалася з публікації Андрій Острєв та його пошуку фінансування на буріння свердловини для миколаївської бригади ТрО. Ми сплатили, так. Ми сплатили не тільки буріння свердловини, а ще й повний комплект арматури та робіт із розведення води у бригаді. Не зупинившись, ми закупили системи очищення води для частини Андрія та для 79 окрема десантно-штурмова бригада Миколаїв.
А потім… ми закупили ще 5 систем очищення, зібрали їх з компонентів і доставили: 2 штуки в обласну лікарню, по 1-ій у дві районні та ще одну поставили до Секретної-Військової-Частини (яка забезпечує… секрет). .. і прикриває… секрет… і ось відео ці зі Зміїного… вони тут до чого… секрет…)
Таких систем у Миколаєві потрібно ще багато десятків, на кожну свердловину. Вони недорогі, прості, зручні, надійні та ефективні. Але все разом, зі свердловиною та роботами, нам уже коштувало понад 300 000 гривень!
Ми все робимо у співдружності з Фондом Порошенко, але наші фінанси починають просідати – проектів занадто багато, вони занадто дорогі. За логікою та розумом потрібно було б пріоритизувати, але мені складно вибрати пріоритет: важливіша вода для лікарні або каски для військових, важливіше купити БПЛА чи почати оплату бронетехніки?
Колись ми розслабимося…

Поширити:
SEE ALL EVENTS

Similar publications

Main page