Бо й метушня, і всяка біганина.
SUPPORT PROJECTS
Home/Community support/Bakery/Бо й метушня, і всяка біганина.

06 December 2022 року

Юрій Бірюков, координатор Справи Громад про свої враження

“Ну от мало пишу: бо і метушня, і біганина всяка.  А ще постійне відключення світла та падіння мережі – не сприяють, так.  А розповісти є про що і показати є що. Але ж ми роботу робимо не заради оповідань?
Ми роботу робимо для того, щоб у Херсоні з’явилася своя власна маленька пекарня, яка безкоштовно роздаватиме свіжий хліб – поки що недосяжний і відсутній атрибут звичайного мирного життя.  Ще тиждень підготовчих і налагоджувальних дій і буде хліб.
Ми працюємо для того, щоб по місту була максимальна кількість наших наметів – з теплом, електрикою, інтернетом. Тут же потім і хліб роздаватимуть, тут вода з’явиться бутильована. Зима надовго, проблеми надовго, але в теплі і при світлі – світ не здається таким депресивним.
Ми роботу працюємо для того, щоб черговий десяток вантажівок DAF Leyland пішли до ЗСУ і там тягали всяке-потрібне-корисне.  І ми все ще на початку цього проекту, адже загальна кількість законтрактованих до купівлі – вже майже три сотні.
Повсякденна робота на стику вчора та сьогодні, на стику дня волонтера та дня ЗСУ.  Робота, яка відбувається завдяки вам, завдяки вашій допомозі.  Ми – лише логістика.

Поширити:
SEE ALL EVENTS

Similar publications

Main page