Збираємо гроші на придбання партії броньовиків

Підтримати проєкти
Home/Без категорії/Збираємо гроші на придбання партії броньовиків

06 Липня 2022 року

Юрій Бірюков, амбасадор ГО “Справа Громад”:

“Ось уже дві доби ми збираємо гроші на придбання партії броньовиків. Мої підписники в курсі, підписники дружніх блогерів у курсі. 45 000 000 гривень, годинник цокає, час настання граничного терміну оплати дедалі ближче і неілюзорні штрафні санкції за прострочення теж. Зібрали 5 000 000 із 45 000 000, відмінний результат, але…
Але ось у фішка в тому, що ми в найжорстокішій інформаційній блокаді.
Про броньовики написали в багатьох профільних Telegram-каналах, але… анонімні волонтери. Про броньовики написали новини багато великих інтернет-сайтів, але… анонімні волонтери.
Загалом, тенденція помітна, правда?
А ми пішли далі, ми надіслали листи до 4 медіа-груп. 1+1 media, StarLightMedia, InterMediaGroup, “Медіа Група Україна”. Тобто, ті, хто володіє великими ТВ-каналами. Ми просили дати нам рекламний час. Можна безкоштовно, навіть за гроші. Але… ой, а чому всю рекламу має погоджувати хтось Олександр Ткаченко? Ой, а чому діяльність ГО “Справа Громад” не становить інтересу для висвітлення в якомусь єдиному чимось там? Броневики для армії не становлять інтересу? Це ось цей Олександр Ткаченко визначив? Серйозно?
А він не юшку не їв?
Можете, для порівняння, погуглити новини про Притулу або Повернися живим. Я особливо наголошу – здорово, що їх не блокують. Це на допомогу армії, це взагалі не про “конкуренцію”. Але в нас цензура, це …. факт. Цензура не військова, її я зрозумів би, підтримав би. У нас політична цензура.
І рішення ухвалює… Ой.
Гаразд, вважатимемо, що я випустив пару. І ми продовжимо збирати гроші на оплату броньовиків для нашої армії.
PS Ні. я не стверджую, що на жодному сайті або Telegram-каналі не вказали наші імена. Такі випадки є. Вони лише наголошують.”

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну