Все добре… ось тільки двигун стандарту Euro6

Підтримати проєкти
Home/Амуніція, Без категорії/Все добре… ось тільки двигун стандарту Euro6

01 Жовтня 2022 року

Якимось чином в одній військовій частині опинилися 10 однакових вантажівок IVECO Eurocargo, але суть посту не в цьому.  Батьківщина дала – вже щастя.
Машинка-роботяга, кунг-господарочка, прохідність “міська” та працюють собі ці вантажівки на підвезенні не на першій лінії.  Загалом, ніщо не віщувало біди.  Ось тільки двигун стандарту Euro6, а це означає, що потрібно читати інструкцію та уважно ставитись до показань контрольної панелі.  А якщо Euro6 каже, що без присадки AdBlue він не заведеться, то він не заведеться. І не варто лізти в блок контролю із зубилом, синя ізострічка потім не врятує.
Так, в інструкціях автослужб немає нічого про AdBlue, яке в армії Euro6? А навіть якщо десь і прописано, то не закуплено.  А якщо й закуплено, то не поставлено.
Вантажівки стали.
На щастя, зампотех і начальник логістики цієї військової частини не ризикували із зубилом, а зателефонували нам. На щастя, ми вміємо оцінювати проблеми та розуміємо завдання. На щастя, ми маємо вас, наших Громадян, хто допомагає грошима.
30 000 гривень та тонна AdBlue сьогодні приїхала у єврокубі. Трактор закрехтів, погиркав і стягнув на склад єврокуб… а за десяток хвилин кілька Iveco поїхали виконувати завдання.

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну