Армії потрібні ці крила!

Підтримати проєкти
Home/Без категорії, БПЛА POSEIDON/Армії потрібні ці крила!

27 Жовтня 2022 року

На фото – Петро Порошенко та Antonina Buzilo.  А ще, на фото четвертий та п’ятий комплекси Посейдон.  І це там на фото майже 26 000 000 гривень обладнання та двоє людей, які підписали платіжки на його покупку.  Порошенко сплатив половину, а ми зібрали частину… потім взяли кредит… і сплатили другу половину.
6 літаків.
4 станції керування.
2 додаткові пульти зльоту та посадки.
26 мільйонів гривень.
Ось здається ж – ну скільки можна, сил немає вже витрачати гроші на підтримку армії.  Ні, це лише здається.  Підтримувати армію треба до дня перемоги над ордою окупантів, а потім уже тоді й видихнемо.  А купівля БПЛА такого рівня перемогу наближає!
Бажаєте цифр?  Чи пам’ятаєте?  Для 50 км керованого польоту.  Для опір РЕБ.  Про оптичний зум та одну з найкращих у ціновому діапазоні тепловізійних камер для нічних польотів.  Про роботу на 4 кілометрах висоти та про коригування роботи нашої арти через інтеграцію до Кропиви?
Але нас тиснуть інші цифри.
Нас тиснуть цифри вартості комплексів.  Нас тиснуть нескінченні та постійні кредити.  Нас тисне бажання купити для армії ще й ще, але відсутність можливостей.
Сьогодні був довгий та складний день.  З 9-ї ранку ми були на полігоні, де ці комплекси прискіпливо… над-прискіпливо тестувала офіційна комісія ЗСУ, використовуючи не лише (прямо жирно підкреслено) українські системи РЕБ.  Це завтра Юрій Бірюков розкаже і покаже, але найголовніше в тому, що ми знову переконалися в правильності вибору і в ефективності витрат ваших грошей на покупку цих комплексів.  Випробування комплекс витримав.
Давайте напружимося ще й ще, давайте заріпаємо-залайкаємо-закоментуємо, а у кого є можливість – ще й задонатим.
Армії потрібні ці крила!

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну