І варто нам відпустити Порошенка за кордон, як він там собі з дружиною влаштував шопінг!

Підтримати проєкти
Home/Foden 8x6 Сarrier/І варто нам відпустити Порошенка за кордон, як він там собі з дружиною влаштував шопінг!

27 Квітня 2023 року

І варто нам відпустити Порошенка за кордон, як він там собі з дружиною влаштував шопінг! А останніми роками його шопінг дуже специфічний.
Ну, а якщо серйозно… Постачання до армії волонтерських вантажівок — складна та специфічна історія. Зазвичай як працює? Є умовний воїн, класний та ефективний (реально зараз без сарказму), який щось пише у соцмережах, розповідає про свій побут, показує війну, а потім просить допомогти йому з чимось. Це НОРМАЛЬНА історія, так і має бути. Ну а вантажівки… начальник автослужби не напише у Фейсбуці, начальник логістики не зніме ролик у TikTok. Так склалося. Вантажівки потрібні для повсякденної роботи, ми вже десятки разів писали – вони тягають усе. У будь-якому армійському завданні обов’язково знайдеться десь далеко на задньому плані якась вантажівка. Без логістики не буде ні ефективної оборони, ні контрнаступу!
Нашій армії потрібні тисячі вантажівок. Ми з вами не зможемо це зробити, навіть якщо будемо займатися лише цим завданням. Нашій армії потрібні сотні кранів. Ми з вами не витягнемо такий проєкт, навіть якщо зупинимо всі інші. Але ми зробимо рівно стільки, скільки витягнемо! І пишатимемося нашою з вами допомогою армії.
Ми знайшли 50+ армійських вантажівок DAF у Європі, у нормально-зрозумілому технічному стані. Там є крани-маніпулятори, такі улюблені нашою артилерією. Там є вантажівки з гідробортами, що полегшують розвантаження-завантаження. Там є контейнеровози, так-так, ви правильно зрозуміли натяк — лазні.
Вартість закупівлі цієї партії машин — трохи більше ніж 34 000 000 гривень. Половину сплатить Порошенко, це звично та зрозуміло. Але швидкість прибуття вантажівок в Україну залежатиме від того, наскільки скоро ми зможемо сплатити нашу половину. Допомагайте ЗСУ!

Categories: Foden 8x6 Сarrier
Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну