Їжа, вода банальні потреби… Все це не про війну, це про буденність… у війні

Підтримати проєкти
Home/Підтримка громад/Їжа, вода банальні потреби… Все це не про війну, це про буденність… у війні

23 Березня 2022 року

Юрій Бірюков, амбасадор ГО “Справа громад”:
“Героїчних фоток не буде, звиняйте, не з моєї частини – ми годуємо тих, хто утилізує росіян. І ось тут мені є що розповісти, про своє, замотильне.
Адже воно було як на самому початку, особливо якщо ми про Київ. Народний порив, патріотичний бізнес, ресторани годують бійців, волонтери возять їжу. Це правда здорово, ми самі досі щось по лінії ресторанів отримуємо і всіляко (без сарказму) їм вдячні.
АЛЕ! Потрібно завжди мати план Б!
Тут все просто – росіяни вже програють у військовому плані, звіріють від усвідомлення власної нікчемності та починають масово знищувати об’єкти цивільної інфраструктури.
Наскільки складно залишити будь-яке місто без світла?
Наскільки складно залишити будь-яке місто без води?
Наскільки складно залишити будь-яке місто без їжі?
Відповіді вже відомі.
А тому, оскільки мене читає велика кількість бійців різних батів ТрО – готуйте план Б, вимагайте від зампотилу план Б, звертайтеся до командира з приводу плану Б.
1) Отримайте на складах МО польові кухні КП-125 (130-ки не беріть, це марне “диво” радянської інженерної думки). Вигризайте на складах МО термоса армійські та посуд – це треба вигризати, вже дефіцит.
2) Отримуйте на складах МО продовольство! Завжди! Кожен день! Там крупи та макарони, консерви та м’ясо, ковбаса та овочі. Щодня за заявками, офіційно, без проблем.
3) Шукайте та беріть у штат кухарів на КП-125. Завжди багато. І так, 206 батальйон шукає теж. Є досвід на КП-125 і хочете в наш бат – пишіть у личку.
І ось так і переможемо: героїчні бійці будуть ситі, утилізуватимуть російське гівно і радуватимуть вас героїчними фотками. А замотили будуть спокійні. Тут знову без сарказму.”

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну