Генератори, спальники, каремати, буржуйки, дрони, медицина, лазня, вантажівки

Підтримати проєкти
Home/Вантажівки LEYLAND-DAF, Лазне-пральні комплекси, Пікап/Генератори, спальники, каремати, буржуйки, дрони, медицина, лазня, вантажівки

18 Грудня 2022 року

Генератори, спальники, каремати, буржуйки, дрони, медицина, лазня, вантажівки, генератори, спальники, каремати, буржуйки, дрони, медицина, банька, вантажівки, генератори, спальники, каремати, буржуйки, дрони, медицина, лазня, вантажівки, генератори, спальники, каремати, буржуйки, дрони, медицина, лазня, вантажівки.
Ще одна поїздка.  Чергові мільйони гривень – половина ваша, половина Петро Порошенко.  Чергові вантажівки, чергові десятки буржуйок і всього-на-всього.  Нут немає чого нового розповім, немає чого нового показувати. Хіба що про те, що тільки на цю поїздку ми витратили 1326 літрів дизельного пально :)) Цеж тона дизеля, Карл! )

Та головне, суть вантажів практично не змінюється, маршрут поїздок практично не змінюється, сенс нашої з вами роботи точно не змінюється – повсякденна допомога тим, хто її потребує.  Все дуже просто.
І ось за цією простотою рутинної роботи ховаються приголомшливі історії, які вивертають мозок навиворіт.
Історії про дітей, які місяці відкладали кишенькові гроші і передають на купівлю вантажу для армії.  Історії про переказ грошей з окупованого Херсона.  Історії про весільний подарунок – пікап, переданий для ЗСУ.  Ось ці історії й заряджають наші батарейки – адже ми лише логістична ланка між цими історіями та нашими армійцями.
Повернулись із поїздки.  Готуємось до наступної.  Все дуже просто.

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну