Cерія "як є-як буде"

Підтримати проєкти
Home/Вантажівки LEYLAND-DAF/Cерія "як є-як буде"

19 Жовтня 2022 року

Це не допис із серії “було-стало”, це у нас виходить серія “як є-як буде”.
Про вантажівки Leyland DAF писали, показували, багато, нерідко.  Бо ми любимо цей проект.  Дві з половиною сотні вантажівок для ЗСУ, оплата вскладчину з Петром Порошенком, ремонт та шини, передачі партій машин у війська – багато показували, так.  Але допис зараз про те, як члени нашої команди вміють вигадувати “гарне”.
Частина вантажівок куплена без бортів та тентів, там закупівля всього стоку і вони у різному стані та комплектації.  Борта, рама під тент, сам по собі тент – якщо робити якісно, ​​то ціна кусається.  А функціонал без бортів зовсім якийсь сумно-скукожений.
Поспілкувалися з військовими, адже їм їх використовувати.  Результат спілкування та подальших зусиль на фото – будка “кунг”.  Вийшов мобільний склад, куди можна напхати кілька кубометрів вантажу.  Можна на полиці поставити (там вушка для строп кріплення є), на них можна і поспати, при дуже великому бажанні.
Не швидко.  Не дешево.  Чи не сердито.  Зроблено добротно та якісно.  Військові бачать, кажуть “дай” і просять так-ще-таких-багато-можна.  А другий кунг (теж робиться) обшитий зсередини спеціальним металом і дозволяє возити продукти.  Теж тішить.
Рутинна повсякденна робота.  Вона дозволяє наближати перемогу та допомагає боротися з поганими думками.  І все це – завдяки вам, наші Громадяни-донатори!

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну