А ми – радіємо!

Підтримати проєкти

31 Жовтня 2022 року

А ми радіємо, ось серйозно.  Там мавпочки намагалися нас тролити темою буржуйок, хтось кепкував “не ваш це рівень”, а ми – радіємо.
Цифри дуже прості.
Передано ВЖЕ до армії – 537 буржуйок.  Накопичено ВЖЕ на складі для наступних передач – 296 буржуйок.  Очікується постачання від заводів – 667 штук, але їх сплатити треба.  У нас законтрактовано 1500 штук і ми братимемо ще.  Ми радіємо, коли тепло у військових.  Ми радіємо, коли вони можуть просушити одяг та взуття.  Ми радіємо, коли вони можуть закип’ятити чайник.
1500 буржуйок… нехай кожна забезпечить теплом 10-15 чоловік.  Мало, страшенно мало.  Потрібно чітко розуміти, що зараз не можна бути в казармах, зараз не можна бути на базах, зараз не можна накопичуватися та концентруватися.  Потрібно постійно переміщуватися, треба йти із пристріляних районів, треба уникати старих казарм із відомими координатами.
Буржуйок потрібно десятки тисяч.  Не лише ми ними займаємося, далеко не ми. Але… Треба ще й ще, ще й ще.  667 штук очікують на оплату, а це більше трьох з половиною мільйонів гривень.  Пічки чекають на війська, а на Сході вночі вже мінусова температура.

Categories: Буржуйки
Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну