Головний та ключовий компонент управління та керованості

Підтримати проєкти
Home/Радіостанції/Головний та ключовий компонент управління та керованості

09 Вересня 2022 року

У статті авторства Залужного та Забродського було багато офігенно-розумного та абсолютно нового.  Але було й те, що дає висновок без жодних натяків та інсайдів – формуватимуться десятки нових бригад.  Ох ох ох…
Зв’язок.  Головний та ключовий компонент управління та керованості.  Зв’язок.  Віднесений за новими стандартами до ведення логістики і віднесений туди абсолютно справедливо!  Адже не тільки безпосереднє управління боєм.  Ще й евакуація поранених, підвезення боєприпасів, команди на передислокацію – це все зв’язок.
Це була преамбула, а тепер приголомшимо себе амбулою.
Для однієї з новостворених бригад ми роздобули практично повний БРИГАДНИЙ комплект цифрового зв’язку.
Хоба!
200 штук Motorola DP4401E
10 штук Motorola DP4800
1 ретранслятор Motorola SLR5500
Ось все це – це скарб та мега-джекпот.  Ось все це – це цифровий зв’язок на рівні рації у командира кожного відділення.  І вишенька на тортик у вигляді вже встановлених 256-бітових ключів шифрування, що робить безглуздим спроби розшифрування переговорів.
Ультра-мега-джекпот!
6 мільйонів 46 тисяч гривень.  І Петро Порошенко сплатив половину, а тепер ми… ух.  Просто вже багато місяців знайомства з постачальником дали нам можливість хапати і втекти, вони точно знають, що ми заплатимо.  Питання у часі.  Це їх оборотні кошти, і їм потрібно везти наступну партію для наступної бригади.
Ми хочемо, щоб наша армія влаштувала окупантам шторм.  А я прошу вас влаштувати шторм лайків і репостів – нам потрібно оперативно зібрати гроші, що бракують, і замовити наступний бригадний комплект!

Допомагай Справі Громад допомагати військовим:
– копійчиною: https://spgr.org.ua/uk/donate/#a1
– копійчиною в обмін на сувенір: https://shop.spgr.org.ua
– діями:
–> дивіться наші відео на YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJOHeI0n9GlZONrhyk5bc0g (нам потрібні перегляди, щоб Google став спонсором нашої перемоги :=)) )
–> дізнайтесь більше про цей проект: https://spgr.org.ua/uk/portfolio-items/radiostantsii-ta-ratsii/

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну