Як за допомогою зубила, синьої ізоленти та ласкавого слова віслючка перетворити на горду бойову одиницю

Підтримати проєкти
Home/Вантажівки LEYLAND-DAF/Як за допомогою зубила, синьої ізоленти та ласкавого слова віслючка перетворити на горду бойову одиницю

25 Серпня 2022 року

Не пройшло й двох діб від моменту передачі вантажівок військовим, а сьогодні вже нам показують, як за допомогою зубила, синьої ізоленти та ласкавого слова наш DAF Leyland перетворився з тилового віслючка на горду бойову одиницю. Це трохи вибивається з нашої концепції постачання для логістики, але нам не шкода і не прикро. Зовсім навіть навпаки!
Тим часом за цим проектом за стислий відрізок часу у 48 годин відбулися дві важливі для нас події.
По-перше, до Польщі пішли фури забирати чергові 6 вантажівок.  А на майданчику там, на секунду, вже 16 стоїть!  І з Англії ще 14 у дорозі.  Так, ми ж не жартували – ми хочемо в бригади такі машинки передавати десятками.  І закуплені на “зараз” сорок вантажівок – лише розминка.
По-друге, до Англії же відправили передоплату, а це два мільйони гривень.  Величезна цифра, але це лише (!) крихітні 5% вартості контракту.  Петро Порошенко також відправив два мільйони.  І ось ми маємо 10% передоплати за контрактом за 100 вантажівок.
А таких контрактів на сотню – ДеКіЛьКа.  І ми цілком серйозно хочемо спробувати ДУЖЕ допомогти армії з вантажними машинами.  Чому ми так зациклені на цьому?  Тому що ще в 1979 році генерал Роберт Берроу виголосив знамениту фразу “Любителі обговорюють тактику, професіонали вивчають логістику”.
І це абсолютна істина!

Допомагай Справі Громад допомагати військовим:
– копійчиною: https://spgr.org.ua/uk/donate/#a1
– копійчиною в обмін на сувенір: https://shop.spgr.org.ua
– діями:
–> дивіться наші відео на YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJOHeI0n9GlZONrhyk5bc0g (нам потрібні перегляди, щоб Google став спонсором нашої перемоги :=)) )
–> дізнайтесь більше про цей проект: https://spgr.org.ua/uk/portfolio-items/vantazhivky/

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну