Очі для арти…

Підтримати проєкти
Home/БПЛА POSEIDON/Очі для арти…

16 Серпня 2022 року

Чотири тижні тому ми передали перший комплекс Посейдон до армії, до конкретного підрозділу.  І це було після того, як пілоти майже місяць навчалися у спеціальному центрі підготовки, здійснили десятки вильотів, практикувалися та тренувалися.  Що трапилося після передачі?  Тієї ж ночі вони поїхали на полігон, де ще тиждень тренувалися – там їх “душили” (безуспішно) всіма силами РЕБ, які були в розпорядженні.  І лише після цього комплекс потрапив на фронт, де в індивідуальній та постійній зв’язці з виділеною батареєю арти… вже десятки підтверджених знищених цілей окупантів.
Це про поточне.
А Петро Порошенко тим часом поїхав на завод-виробник та підписав там договір стратегічної співпраці.  Це…
Це кількадесят бортів до кінця року.  Це спеціальна школа з підготовки екіпажів в Україні.  Це сервісний центр та склад запчастин.  Наше завдання досягти стану, коли у десятків надефективних екіпажів літак буде завжди. Незалежно від завантаження і від втрат планерів (а таке, на жаль, ах, звичайно ж буде).  З кожним вильотом, з кожною годиною у повітрі – зростає ефективність, зростає результативність, наближається перемога.
Договір підписаний.
Графік поставок узгоджено.
Графік оплат узгоджено.
Графік оплат це найважче.  Там цифри в десяток мільйонів гривень за кожний комплект, з урахуванням усіх вибитих під час багатотижневих переговорів знижок.  Але гроші за комплекси – це наближення нашої перемоги.  А це немає ціни, немає еквівалента, немає вартості.  Давайте знову спробуємо зібрати сили.  Тому що ПП сплатить половину рахунку, тут сумнівів немає.  Але й нам потрібне. Тому що…
Тому що кожен виліт – нові цілі, які одразу в онлайні передаються через Кропиву на розрахунки арти.
Тому що кожен виліт – це нові дохлі окупанти, які закінчують свій безглуздий життєвий шлях.
Тому що кожен виліт – це крок до перемоги.
І цьому потрібно допомогти.  грошима.  Репостами.  Коментаріми.  Смиканням друзів та знайомих.  І наближати, наближати, наближати перемогу!

Допомагай Справі Громад допомагати військовим:
– копійчиною: https://spgr.org.ua/uk/donate/#a1
– копійчиною в обмін на сувенір: https://shop.spgr.org.ua
– діями:
–> дивіться наші відео на YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJOHeI0n9GlZONrhyk5bc0g (нам потрібні перегляди, щоб Google став спонсором нашої перемоги :=)) )
–> дізнайтесь більше про цей проект: https://spgr.org.ua/uk/portfolio-items/bpla-litak-poseidon-mkii/

Categories: БПЛА POSEIDON
Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну