Через тиждень ми їх потягнемо зі Львова до Києва…

Підтримати проєкти
Home/Пікап/Через тиждень ми їх потягнемо зі Львова до Києва…

01 Червня 2022 року

В Антверпені повним ходом йде навантаження на автовози другої партії Mitsubishi L200. Через тиждень ми їх потягнемо зі Львова до Києва, потім фарбування та дооснащення, потім фронт.
Ось дивіться…
З одного боку – це красива історія. Вона гарна тим, що це нові машини, одразу й багато, великими партіями до бригад, пофарбованих однаково. Яскраво, правда?
З іншого боку – це ефективна історія. Нові машини не так схильні до поломок і не вимагатимуть термінового збору грошей на ремонт. Вони “білі” за документами, а значить, вони легко ставляться на баланс і на облік – з подальшою заправкою та обслуговуванням за рахунок МО.
З третього боку – це недорога історія. Ми купуємо машини зі складу дистриб’ютора, а половину вартості сплачує Петро Порошенко. Навантаження на волонтерський бюджет можна порівняти з купівлею б/в пікапа. А вживані пікапи ми намагаємося уникати, з причин озвучених вище.
З четвертого боку…
І ось тут сумно. Ми ще за них не розрахувалися із банком, який нам дав кредит. Це не надто напружує, адже там довгий кредит, а відсотки нам погашають. Але ми вперлися у верхній ліміт і більше ми за цією кредитною лінією взяти не зможемо. А на склад дистриб’ютора через 4 тижні заходить нове постачання таких же машин. Багато десятків, які ми могли б купити. Але.
Якщо ви нам зараз допоможете… не нам, а армійцям – адже вони зможуть спритно виконувати свої завдання. Якщо ви нам зараз допоможете … не нам, а армійцям – то ми переможемо швидше!
І тому ми просимо допомогти.
Ми не маємо права говорити на чому економити, я не маємо права говорити про поточне фінансове становище нас усіх – все зрозуміло без слів, ми в одній країні живемо. Але ми маємо шанс наблизити перемогу. Можливо на день. Можливо на тиждень. Наблизити. Ось той самий день, коли на радощах ми обійматимемо незнайомих людей, а ввечері напевно багато випиватимемо кожного, згадуючи третім тостом усіх тих, хто не дожив.
Просто уявіть, що це в наших силах!

Categories: Пікап
Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну