Ні, я не писав жодних особливих дописів на 24 лютого

Підтримати проєкти
Home/Броньовики, Вантажівки LEYLAND-DAF, Лазне-пральні комплекси, Старлінк, Шини/Ні, я не писав жодних особливих дописів на 24 лютого

26 Лютого 2023 року

Юрій Бірюков про 24-те…
“Ні, я не писав жодних особливих дописів на 24 лютого: тут все просто – для мене це лише чергова фаза загострення війни, яка почалася в лютому 2014 року. Але рік тому ми почали активно збирати пожертви, а тому – допис про це. І про черговий вантаж, черговий багатомільйонний вантаж.
За цей рік ми передали… тут я почав перераховувати, а потім витер – надто довгий список буде. Ми ще окремо якісь слайди малюємо зараз, там буде докладно. За рік активного волонтерства ми закупили та передали до ЗСУ допомоги на загальну суму 352 815 967 гривень, тут виключно ваша допомога, без цифр допомоги Петро Порошенко (у нього майже 2 мільярди гривень за цей рік).
І на 24 лютого поїхав звичний вантаж, про який я ось пишу допис.
Допис про чергові 9 684 049 гривень, які доставлені на фронт у вигляді допомоги.
Допис про черговий десяток вантажівок Leyland DAF, на лобовому склі одного з яких красувався порядковий номер «100».
Допис про п’ять лазне-пральних комплексів, із загальної кількості переданих вже у півтора десятка.
Допис про Старлінки, допис про буржуйки, допис про спальники та каремати, допис про болотні колеса та про гуму для БТР (о, а ось це нове у нас).
Так ні ж! Допис не про це! Це про вас! Про вашу допомогу армії, про допомогу нашим захисникам. Я ніколи не втомлюся повторювати, що ми – лише логістична ланка між вами та ЗСУ.
Ми будемо невтомно збирати та тягати вантажі рівно доти, поки ви нам допомагатимете їх оплачувати.”

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну