Одна поїздка та 5 бригад. Одна поїздка та 25 Старлінків

Підтримати проєкти
Home/Старлінк/Одна поїздка та 5 бригад. Одна поїздка та 25 Старлінків

29 Січня 2023 року

Одна поїздка та 5 бригад. Одна поїздка та 25 Старлінків. Одна поїздка та багато сотень тисяч гривень. Одна поїздка та декілька щасливих начальників зв‘язку…
Ми придбали 100 комплексів Старлінк. вважаючи це «великою» закупівлею. Так, це декілька мільйонів гривень, половина з яких від Петро Порошенко, а друга половина – ваша. Так, це велика закупівля в грошах.
Але якщо порахувати…
НАВІТЬ якщо мінімально, то кожна рота потребує один Старлінк. Це 3 на батальйон, це 20-25 на бригаду. Це ТІЛЬКИ для зв‘язку та задач командира роти. Але якщо в нього є БПЛА, то треба більше. Якщо в нього є окремі взводи – їм треба окремо. А ще є розвідка бригади, а ще є арта бригади та міномети. 100-120 на одну бригаду.
Так, бригади отримують _трошки_ від МО. Не всі, не вчасно, не багато. А задачі, які потребують зв‘язок є тут і зараз, вони не можуть чекати.
Ми придбали 100 Старлінків, та розуміємо що вони закінчаться вже на цьому тижні. У постачальника є ще, але в нас вже немає на це бюджету. А військові… ну, вони зітхають, сподіваючись на диво.
Допоможете?

Categories: Старлінк
Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну