Не тільки про новомодні БПЛА та Старлінки…

Підтримати проєкти
Home/Лазне-пральні комплекси/Не тільки про новомодні БПЛА та Старлінки…

11 Січня 2023 року

Новомодні БПЛА та Старлінки, відмінна оптика та радіостанції, а також інша технологічна історія, трясця, – це правда круто і потрібно. Ну, а ми ж з логістики, ми ж про лазні?
Загалом десантники однієї з бригад передали нам на модернізацію свій причіп-душеву. Суворий такий причіп для суворих десантників. Він у нас проходив під позивним “Спарта”, бо нема чого ніжитися! Як це виглядало – на фото з написом “Було”. А потім ми трохи приклалися і вийшли решта всіх світлин, напис “Стало” там вже й ставити немає чого.
Це 347 650 гривень ваших грошей приклалися до Спарти. а потім ще для ще однієї десантної бригади. А потім ще. І ми сьогодні отримали три готові лазне-пральні причепи одразу, вони вже їдуть на Схід. Нині в одночасній роботі ще 6 таких самих. І план на 2023 рік вже зверстаний – загальна цифра у 50 причепів нам видається здійсненною.
50 причепів… тобто, це 50 батальйонів… тобто – ну, рахуємо 25 000 бійців матимуть можливість відчути радість від чистої форми на чистого тіла. Чи потрібний нам цей проект? Відповідь очевидна і зрозуміла.
І ось у цей момент нам потрібна ваша допомога. Бо якщо 347 650 гривень помножити на 50, то…

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну