Це ж проста історія!

Підтримати проєкти

24 Грудня 2022 року

Справа в тому, що ми ДІЙСНО вважали цей проект відносно легким, що не вимагає особливої ​​уваги і “зрозумілим” – треба купити обладнання, треба його доставити до Херсона, підключити-налаштувати та почати робити безкоштовний (ключове) свіжий хліб для його мешканців.
Це ж проста історія!  Це ж правильна історія!  Це ж потрібна історія та турбота про мешканців звільненого міста!  За наш рахунок, без використання комунальної електрики чи води!  В чому проблема?
Ага… легкий проект, ага.
Але ми вперті, правда.  І ми заточені на результат.  Результат першої випічки хліба – на фото.  Погомій Оксана, очільниці осередку Справи Громад в Херсоні добилася, вона просто розумничка!  Чи можна заспокоїтись і поставити галочку “виконано”?  Ой не знаємо, ой не знаємо. Подивимося.
І окрема ремарка.  Вартість проекту у кілька мільйонів гривень була сплачена навпіл, як завжди, нами і Петро Порошенко.  Ми не збирали гроші на цей проект, ми заточені на армійську історію.  Але… це ПРАВИЛЬНА витрата волонтерських, власне ваших грошей! Прийнаймні нам так здалося. Так?  чи Ні?

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну