Нові знання, або повік живи – вік вчися.

Підтримати проєкти
Home/Амуніція/Нові знання, або повік живи – вік вчися.

05 Вересня 2022 року

Нові знання, або повік живи – вік вчися.
Поки Юрій Бірюков писав цей допис, то встиг добряче емоційно в нього вкластися, краще й не скажеш, ось що він пише:

– Я не зовсім прямо ось спеціаліст з ремонтів, гайки-болти і ось це все особливо не викликає якихось емоцій. Я відповідно не фахівець жодного разу. Виявляється, що “ключ на 12” це ключ на 12 мм! Фігасі! І тут виникла проблема.
Проблема виникла в артилерійській бригаді, яка отримала дуже багато відмінних гаубиць М777, отримала до них багато снарядів і два комплекти гайкових ключів для обслуговування цього всього щастя. Два на багато – це погано. А коли один комплект “загинув” під обстрілом…
І ось коли мені пишуть “терміново потрібен комплект дюймових ключів” і дають характеристики та назву комплекту, я з великим для себе здивуванням дізнаюся, що дюймовий ключ на 1/2 та метричний ключ на 12 – це ніфіга не одне й те саме! А потім ще піди знайди цей Armstrong Pelican та оскаженій від ціни комплекту в 7500 $. Ні, за такою ціною і не купували – наш постійний ангел-рятівник Dmytro Top знайшов б/в Амазоні за 2185$ і героїчно переміг логістику.
Залишилося передати в бригаду… і ось тут наш госпзвод притискає ключі до себе лапками (їх у нього багацько) і стогне від щастя. Тож спочатку відберемо, а потім передамо. І купимо ще, у нас тепер черга за такими комплектами.
Особливо сильно допоможе підтримка на PayPal, тому що в США інакше платити не виходить.

Допомагай Справі Громад допомагати військовим:
– копійчиною: https://spgr.org.ua/uk/donate/#a1
– копійчиною в обмін на сувенір: https://shop.spgr.org.ua
– діями:
–> дивіться наші відео на YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJOHeI0n9GlZONrhyk5bc0g (нам потрібні перегляди, щоб Google став спонсором нашої перемоги :=)) )
–> дізнайтесь більше про цей проект: https://spgr.org.ua/uk/portfolio-items/equip/

Categories: Амуніція
Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну