Армія дронів…

Підтримати проєкти
Home/БПЛА-квадрокоптери/Армія дронів…

22 Липня 2022 року

Армія дронів…
Ще один вантаж, але який не назвеш звичним або звичайним. 350 БПЛА прибули вчора з Європи і наступного тижня вже підуть у війська.
23 856 992 гривень та 89 копійок.
Половину сплачено Петра Порошенка, а друга половина – так, це ви! Майже 12 мільйонів гривень ВАШИХ ГРОШЕЙ.
300 Autel Lite+ Premium Bundle
50 Autel EVOII 640T Rugged Bundle
50 додаткових акумуляторів
50 додаткових пар пропелерів
І ми не помилемося, ми не перебільшемо – найкраща вартість закупівлі, на вигризання якої у нас пішов місяць переговорів!
Якщо “звичайна” ціна для волонтерів по Європі та США коливалася в районі 7200-7600 USD (хоча деякі примудрялися платити погані 8500-9000 USD і чомусь радіти з цього), то ми вигризли повністю укомплектований дрон з тепловізором за 6 000 USD! І це зараз не допис хизування, це ЗВІТ про те, як ми витрачаємо ВАШІ гроші!
Половину роботи зроблено – вантаж доставлений. Тепер починається найвідповідальніша частина роботи – навчання пілотів та розподіл за бригадами. І, раптово, це також питання ефективності витрати грошей. Можна кудись прискакати, комусь вручити, сфоткати якось – ура-ура. Скільки проживе такий бПЛА за умов активної роботи РЕБ? Як далеко дрон відправлять? Які йому завдання визначатимуть? Хто перевірить? Як ремонтувати? Ось це всі ми також контролюємо. Бо… є сумний досвід.
На обрії у дистриб’ютора наступна партія БПЛА. Це знову мільйони гривень, це знову збирання грошей. Який НЕ МОЖНА призупинити – не можна війну поставити на паузу. І ми збиратимемо, ми купуватимемо, ми привозитимемо, ми навчатимемо.
А ЗСУ звільнятимуть нашу землю. У тому числі і з ВАШОЮ допомогою – за допомогою армії дронів

Допомагай Справі Громад допомагати військовим:
– копійчиною: https://spgr.org.ua/uk/donate/#a1
– копійчиною в обмін на сувенір: https://shop.spgr.org.ua
– діями:
–> дивіться наші відео на YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJOHeI0n9GlZONrhyk5bc0g (нам потрібні перегляди, щоб Google став спонсором нашої перемоги :=)) )
–> дізнайтесь більше про цей проект: https://https://spgr.org.ua/uk/portfolio-items/autelevo2-pro-dual/

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну