1 млн. гривень за 2 компа родом з початку 2000-их… Хіба таке можливо? Так… якщо вони для ….

Підтримати проєкти
Home/Оргтехніка/1 млн. гривень за 2 компа родом з початку 2000-их… Хіба таке можливо? Так… якщо вони для ….

12 Серпня 2022 року

Тобто ось історія на 1 мільйон гривень.  Ваших гривень, так.  І це дуже чудова історія.
От дивимося ми на фотографії, на яких серед реліктових рослин заховалася якась реліктова комп’ютерна техніка (проте який контраст, погоджуєтесь?  вистав техніку на звичайний комп’ютерний стіл – було б якось зовсім сумно…).
І ми бачимо два якісь стрьомні металеві системні блоки із заглушками під дисководи на 3.5/5.25 дюймів (дідько, половина нашої аудиторії напевно з флопіками на 5.25  дуйми і не стикалася у своєму житті).  Ми бачимо якісь коробочки та простенькі монітори. Ми бачимо подовжувач та перехіднички.
Ми бачимо 1 мільйон гривень.  Бо кожен такий блок коштує половину мільйона.
Тобто, серед нас немає знатних фахівеців у ППО та ЗРВ та у РЛС П-18.  Фахівці, також відомі найшій аудиторії під позивним “Зайці”, нас попросили знайти і спробувати купити… радіолокаційний екстрактор з автоматичною видачею.  Юрій Бірюков від такого запиту трохи присів і трохи очманів.
Всі подумали – ЩО ЦЕ ЗА ХРІНЬ?
Відповідь у вигляді цитати:
=== початок цитати ===
Він зі старої лампової станції з якої в СРСР дані видавали голосом, видає дані відразу в систему збору та обробки всієї повітряної обстановки, за якою наводиться ЗРВ. Плюс його можна винести на 300 метрів від техніки, в яку прилітає, видача даних виходить не за хвилини, а за секунди.  Якість розгортки краще, він сам розуміє, що це ціль, якщо оператор не відразу помітив.
=== кінець цитати ===
Все зрозуміло?  Якщо Зайцям треба щось для захисту нашого неба – значить треба.  Там є наприкінці фото, подивіться.
Ми сплатили рахунок.  Позапланово сплатили позаплановий рахунок на мільйон гривень, міцно пробили план із платежів і тепер потребуємо вашої допомоги.

Допомагай Справі Громад допомагати військовим:
– копійчиною: https://spgr.org.ua/uk/donate/#a1
– копійчиною в обмін на сувенір: https://shop.spgr.org.ua
– діями:
–> дивіться наші відео на YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJOHeI0n9GlZONrhyk5bc0g (нам потрібні перегляди, щоб Google став спонсором нашої перемоги :=)) )
–> дізнайтесь більше про цей проект: https://spgr.org.ua/uk/causes/

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну