Літня форма – шалений дефіцит.

Підтримати проєкти
Home/Амуніція/Літня форма – шалений дефіцит.

31 Травня 2022 року

Красиві фотографії з красивими рядами чогось страшенно дорогого та технологічного – це мрія. Складні проекти, складні закупівлі, великі інсталяції. Ось прямо мрія-мрія. І потім ми намагаємося уникати тих питань, які якось будуть закриватися по лінії МО.
Форма… Ну, ми трохи в курсі ситуації. І з тканиною, і з фурнітурою, і дефіцитом. Ми навіть в курсі того, що МО зараз уже законтрактувало за зимовою номенклатурою, нічого так виглядає пристойно. Але літня форма… так, давайте не будемо про мобрезерви і все це. Бо будуть матюки. Літня форма – шалений дефіцит.
І для одного маленького підрозділу, який реально робить важливу роботу, але не зі стрілецькою зброєю, а більше… ммм… електронно, дуже потрібна форма. Бо зносилися, а нову форму зараз масово видають під батальйони, що формуються. Формовані батальйони це добре, але як же наші хлопці, які реально роблять важливу роботу?
Dana Yarovaya (молодець) поспішає на допомогу і відшиває нам на замовлення за розмірною сіткою 48 комплектів для 48 чоловіків, які реально роблять важливу роботу. І ще тепер 78 комплектів для інших 78 хлопців, котрі… ну, ви в курсі.

Categories: Амуніція
Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну