9 989 426 гривень і 18 копійок за БПЛА Poseidon сплачено! Завдяки вам, громадо!

Підтримати проєкти
Home/БПЛА, БПЛА POSEIDON/9 989 426 гривень і 18 копійок за БПЛА Poseidon сплачено! Завдяки вам, громадо!

20 Травня 2022 року

Чи знали ми, написавши 14 травня публікацію про БПЛА за 10 000 000 гривень, що вже 20 травня ми його сплатимо? Точно ні. Чи вірили ми в те, що нам, в принципі, це під силу? Точно так.
Отже, ми сплатили. Вже офіційно. Вже цілком. 9 989 426 гривень та 18 копійок – точна сума рахунку у гривні.
Ми сплатили БПЛА, який може літати на висоті 4 кілометри і на відстань керованої дальності 50 кілометрів. Або 150 кілометрів за заздалегідь закладеним маршрутом.
Ми сплатили… Але ми – лише логістична ланка, організатор. А реальний платник – ВИ, патріоти України. Ви, що скидали нам 5 гривень або 10 000 гривень, ви перераховують нам регулярно або разово. Ви, співробітники неназваної поки що (ще не отримали дозвіл) айтішної компанії, які перерахували нам на цю покупку 500 000 гривень.
І… Ви, Петро Порошенко, який заплатив рівно половину суми.
Це…, це офігенний результат нашої спільної роботи. Кандидати в пілоти вже відібрано, через 2 тижні вони прибудуть до навчального центру для навчання. А потім – потім робота на війні зі знищення окупантів. Пошук цілей, вдень та вночі, коригування завдання ударів артою, вдень та вночі.
А зараз питання. Просте. Для повного укомплектування розвідувального батальйону необхідно три такі комплекси. Це 12 пташок, це робота на користь всього угруповання десантно-штурмових військ на Сході.
Ми зможемо? Ми зможемо вкотре відмовитися від чогось із мирного життя? Ми зможемо знову поширити публікацію та зателефонувати друзям із цією інформацією?
Ми зможемо?

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну