3 615 360 гривень вантажу для підрозділів, що несуть варту у Краматорську Донецьої області! Дякуємо вам, друзі!

Підтримати проєкти
Home/Амуніція, Бронежилети, Бронезахист, Зв’язок та оргтехніка, Маскувальний захист, Шоломи/3 615 360 гривень вантажу для підрозділів, що несуть варту у Краматорську Донецьої області! Дякуємо вам, друзі!

16 Квітня 2022 року

Це сьогодні, це Краматорськ, Україна.
Суха і скупа математична викладка буде пізніше в кінці допису. А поки…
Поки що слова подяки бійцям усіх силових структур, які захищають Україну. Не на словах, не теоретично, не на навчаннях – тепер уже вся країна побачила для чого потрібно витрачати ресурси на оборонний сектор.
Поки слова подяки ВАМ, нашим читачам та спонсорам. Без ВАС ми, ГО “Справа Громад” та ГО “Res_Publica. Брати по Зброї”, не змогли б сплатити ці десятки тонн волонтерського вантажу – сотні шоломів, десятки планшетів з програмами для артилерії, потужні дизельні генератори, рації та аксесуари, проводи та кабелі, форма і берці, тепловізори та прилади нічного бачення.
Поки слова подяки Петро Порошенко – кілька сотень бронежилетів ЗАРАЗ на бійцях 57-ї, 79-ї, 95-ї. На бійцях ТРО. Тут і зараз на Сході.
Поки слова подяки Ruslan Zhadnov і патріотам із Севастополя – там для 79-ки наддефіцитні речі.
Поки слова подяки Petro Shuklinov та його команді (особливо Mary) – два позашляховики з Європи, у відмінному стані і вже працюють.
І якщо ми когось забули у сьогоднішньому вантажі, то не зі зла чи неуважності. Просто тут важливо розуміти, що у процесі сотні людей, тисячі спонсорів. І це лише один день, одна точка, 4 військові частини. А завтра нове місто, новий вантаж, нові військові частини. І післязавтра і так до перемоги.
А суха математика – тільки ось сьогодні за документами ми передали на 3 615 360 гривень. Це без вартості машин чи вантажу від севастопольців – тут ми її маємо цифрами. На 3,6 мільйона гривень наша перемога стала ближчою.
Така ось математика.

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну