Піарна рутина чи рутинний піар? Я заплутався, правда.

Підтримати проєкти
Home/Автобуси, Лазне-пральні комплекси, Тилове забезпечення, Шини/Піарна рутина чи рутинний піар? Я заплутався, правда.

16 Травня 2023 року

Юрій Бірюков, про чергову відправку бійцям:
“Піарна рутина чи рутинний піар? Я заплутався, правда. І я розумію, що нікого вже не вражають чергові вантажівки, чергові лазні, черговий вантаж. Не “чіпляє”, не викликає “вау ефекту”. Але фішка в тому, що ми системно та цілеспрямовано працюємо над виконанням завдань, а “вау ефект” він…
Так, чергові 5 лазне-пральні комплекси в одну з бригад ДШВ. І одразу 5 вантажівок Leyland DAF їм же, щоб було чим перетягувати. А потім ще одна лазня, до 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада — це перша десантна бригада, де питання персональної гігієни закрите тепер буде повністю, цілком, у кожному батальйоні та дивізіоні.
Так, чергові колеса. Тут трохи більше “родзинок”, адже це екстремально дефіцитні колеса для трофейних КАМАЗів. Отримали запит від логістики ДШВ, зробили замовлення у Китаї, довго-довго-довго чекали, тепер за один день віддамо.
О! Вишенька на торт! Автобус! Ось попри весь досвід довгих 9 років війни, я зовсім не очікував того, що це завдання стане регулярним та серійним — пасажирські міжміські автобуси для комфортного перевезення навчених бійців з полігонів та навчальних центрів на фронт. Зазвичай то вони на шкільних “Богданах”. А так уже склалося, що ми рефлекторно реагуємо на словосполучення “комфорт військових”. Це і про лазні, і про автобуси.
Ось так, лазня до лазні, вантажівка до вантажівки, чергова поїздка – 8 142 387 гривень. Половину рахунків було сплачено Петро Порошенко, піарна рутина чи рутинний піар? Друга половина рахунків сплачена вами. Ну, те саме питання про рутину та піар.
Без вас — цієї поїздки не було б.
Без вас — не буде наступної.”

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну