Для того, щоб цей саме ВИ побачили цей допис у стрічці новин, Фейсбук вимагає від мене

Підтримати проєкти
Home/БПЛА POSEIDON, Вантажівки LEYLAND-DAF, Машина управління комплексом БПЛА Poseidon, Пересувна мобільна автомайстерня/Для того, щоб цей саме ВИ побачили цей допис у стрічці новин, Фейсбук вимагає від мене

31 Березня 2023 року

Для того, щоб ВИ побачили цей допис у стрічці новин Юрія Бірюкова, Фейсбук вимагає від нього, щоб допис був “унікальний”, “змістовний” та, бажано, “розважальний”. Без жартів, це так працюють алгоритми. А спробуймо розібратись!
Унікальний. По-перше, Юрій завжди пише всі свої дописи сам та не копіює інших авторів. Тому ніяких начебто проблем з цим. А по-друге, сам по собі проєкт закупівлі більш як 300 вантажівок Leyland DAF для ЗСУ – він унікальний! Ніхто з волонтерів не завозив вантажівки такими обсягами.
Змістовний. Ну, цей допис пронизаний змістом! 15 готових до відправки вантажівок – це ж не жарти. 10 тентованих “віслючків”, які будуть перевозити особовий склад та боєприпаси, тягати гаубиці та перевозити майно. 4 машини-управління для БПЛА Посейдон, оснащені комп’ютерами: Старлінками, генераторами. Та п’ятнадцята вантажівка – автомобільна пересувна майстерня. На закупівлю машин ми витратили 7 020 000 гривень, на ремонт та обладнання 3 900 704 – загальна сума трат в 10 920 704 гривень, половину з яких сплатив Петро Порошенко, а другу зібрали ВИ, по 10, 50 та 10 гривень, по 50 та 200 доларів!
Розважальний. От тут халепа, бо нам з вами не до розваг та жартів. Нам з вами – воювати та допомагати воювати, нам з вами витягувати нові вантажі та піклуватись сім’ями загиблих. Нам з вами – перемогти! А потім будем розважатись.
На викуп наступної партії вантажівок, на ремонт, відновлення та дооснащення – як завжди знов потрібна ваша допомога.

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну