Нова абревіатура – ПТОР. Ні, то не противотанкова зброя

Підтримати проєкти
Home/Амуніція/Нова абревіатура – ПТОР. Ні, то не противотанкова зброя

07 Січня 2023 року

Нова абревіатура – ПТОР. Ні, не протитанкова зброя. Ні, не протитанковий оборонний рубіж.
Пункт технічного обслуговування та ремонту.
Загалом тут така справа. Нових частин створено багато. У них слабенько із базами та складами, слабенько з казармами (та й не селять зараз у казарми) та штабами (та й штабів уникають). Але є частина завдань, які можна виконати тільки в приміщенні. Тут і про зберігання будь-чого, тут і про складний ремонт… Двигунів, наприклад – у полі це не зробиш.
Підшефна військова частина має саме таке завдання. І покинуту територію видали, і на ній навіть якісь залишки якихось будівель були.
Фото “до” – немає. Ну, є пара, але що вам покажуть фотографії руїн будівель 60-х років? Правильно – морок та жах. А потім прийшли волонтери (ми), які мали ресурс (ви). Вийшли фото “після”. Сухий, чистий, опалювальний, відремонтований, обладнаний. Так, ПТОР.
Тут лагодять танкові двигуни і підвіску важких машин, тут роблять шиномонтаж великих таких коліс і фарбують кузови. Тут тепло та затишно, тепло-тепло, все приміщення опалюється. Котел теж ми, якщо що.
І ось тут … ну ми таки не втрималися… Останнє фото – це позавчора цим військовим дали нові склади під запчастини. Ну… як… склади…
Та да. І це ми теж полагодимо.

Categories: Амуніція
Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну