Ми повністю сплатили 12 армійських вантажівок!

Підтримати проєкти
Home/Вантажівки LEYLAND-DAF/Ми повністю сплатили 12 армійських вантажівок!

17 Червня 2022 року

І знову в ефірі рубрика “було-стало”, така улюблена нашими слухачами!
1 771 116 гривень сьогодні були відконвертовані в фунти стерлінгів, є така валюта – кльова така валюта, і відправлені продавцю. Отже, па-ба-м, ми повністю сплатили 12 армійських вантажівок! І-і-і-х-а!
Насправді, між цими двома картинками два тижні титанічної роботи з розконсервації та передпродажної підготовки. Заміни старих гумок, заміни на кількох машинах паливної системи, масло-фільтра, лампочки та двірники. Заради цього процесу до Великобританії прилетів волонтер із Канади, який раніше працював на фірмі-виробнику двигуна! Це взагалі окрема історія про волонтерську допомогу всього світу, окремо обов’язково напишемо допис.
Як результат – наступного тижня машини вже будуть в Україні!
А тепер про ефективність витрачання волонтерських грошей, про відповідальність перед тими, хто донатить. Вартість придбання одного повнопривідного дизельного з вантажопідємністю 5 тонн вийшла у 295 186 гривень.
ТАК! 295 186 гривень за вантажівку!
І це не жарт. Ось рівно в цю суму грошей нам обійшлося придбання кожного “робочого віслючка”, який у будь-яких дорожніх умовах тягатиме боєкомплект та запчастини, продукти та воду, возитиме особовий склад. Як нам це вдається? А ось ми тижнями шукаємо найкраще рішення, потім видавлюємо знижки, а потім, за відмінних умов, половину рахунку оплачує Петро Порошенко, фактично подвоюючи кожну зібрану нами гривню. Як результат – ми зібрали грошей на 6 вантажівок, а купили 12!
І якщо ми зберемо ще на 12 вантажівок, то зможемо притягнути вже підготовлені до відвантаження 24! Спробуємо?

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну