Важливий допис із позначкою СОС!

Підтримати проєкти
Home/Радіостанції/Важливий допис із позначкою СОС!

08 Червня 2022 року

Важливий допис із позначкою СОС!
В понеділок був зроблений допис про акумулятори до армійських станцій Motorola, про необхідність оплати наступного понеділка авансу в розмірі 25 000 $, про PayPal і все це. Допис мав кілька наслідків.
Наслідок номер 1 – ми зібрали 25 000 $, що мега-круто, і ми зможемо заплатити аванс. Ніколи, ніколи, ніколи не треба недооцінювати українців!
Наслідок номер 2 – дуже багато порад. Ми дуже любимо поради. І ми прочитали дуже багато порад. Про те, що можна купити китайський клон за дешево. Про те, що давайте перепакуємо. Про купимо три штучки на eBay. І ще дуже багато порад.
Дякуємо. Ні. Ми не купимо китайського клону. Він може бути такий самий, він може бути дешевше, він може бути навіть кращим. А може, й не бути. Ми не гратимемо в лотерею з армійським зв’язком. Запасні акумулятори потрібні “тут і зараз”, для бою, не для полігону, не для тилу. Бригади ДШВ, а аккі для них, на фронті вже рік без ротацій і вони не можуть чекати “давайте три штуки купимо і за кілька тижнів привеземо”. Тобто теж можна, але основна маса потрібна ЗАРАЗ.
Наслідок номер 3 – нам знайшли в Європі ще 100 штук оригінальних PMNN4544 на 2450 mAh. По 115$, що знову сильно і суттєво дешевше цін в Україні, навіть з урахуванням того, що в Україні їх просто немає.
І ось… ми маємо можливість забезпечити ДШВ запасними акумуляторами в ПРОМИСЛОВИХ обсягах.

“Я пишу до знайомої бригади, питаю – кіко треба? Мені кажуть – ой, ну хоч 50 було б казково, ми були б у захваті.
А в нас буде 500!
Буде чотири сотні оригінальних PMNN4488 (3000 mAh) та сотня оригінальних PMNN4544 (2450 mAh)… я зараз спеціально пишу деталі, щоб скоротити кількість “порад”.” – пише Юрій Бірюков, амбасадор ГО “Справа Громад”

Ми. Можемо. Сильно. Допомогти. Усім. Десантний. Бригад.
Але питання стоїть так само, як і три доби тому. Потрібна ВАША допомога, йдеться саме про PayPal, бо оплата саме за його допомогою.
Загальний цінник проекту: 69 500$
Зібрано: 25 000$
Часу: тиждень
Потрібна допомога на PayPal. Потрібна допомога нашої діаспори. Потрібна допомога друзів нашої діаспори. Потрібна допомога друзів нашої діаспори.
Нашим єнотам потрібна допомога!

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну