175 бронежилетів, три сотні продуктових наборів для переселенців і комплект радіохв’язку для штаба одного з батальйонів. Наша із вами чергова “посилка” у п’ятницю 13-го

Підтримати проєкти
Home/Бронежилети, Бронезахист, Шоломи/175 бронежилетів, три сотні продуктових наборів для переселенців і комплект радіохв’язку для штаба одного з батальйонів. Наша із вами чергова “посилка” у п’ятницю 13-го

14 Травня 2022 року

І ось здавалося, що день щодо “спокійний” – п’ятниця. У цей “спокійний” день ми відвантажили 175 бронежилетів, три сотні продуктових наборів для переселенців та комплект радіозв’язку для штабу одного з батальйонів, з ретрансляторами та автомобільними раціями.
Вантажоодержувачі – 24-а окрема механізована бригада імені короля Данила, 23-й окремий стрілецький батальйон СВ ЗСУ та батальйон ТрО у Вінниці.
Це як би формальні відомості, начебто звіт, бо вартість вантажу більше мільйона гривень, з яких Фонд Порошенка – половину, а другу половину – саме ви, наші читачі.
А тепер неформальна частина…
Перше. Так, Міністерство оборони регулярно рапортує, що забезпечення налагоджується. Правда, вони не брешуть. Але проблема в тому, що між нинішньою командою в МО та командою Полтораку в МО було ще два міністри. І один із цих двох, Таран та його команда… ми дуже хочемо потім прочитати інформацію про вироки за зрив закупівель, а також за державну зраду. Ну це лірика. Так от, почали з порожніх складів, накладаємо на це фактор збільшення чисельності… і розуміємо причину пекельної затребуваності волонтерів у найближчі місяці.
І друге. Улюблена пісня про піар. Логіка ботоферм є зрозумілою. Спочатку намагалися запхати тезу, що Петро Порошенко поїхав-утік. Було-було. Але не злетіло, бо щодня інтерв’ю та поїздки. Потім спробували запхати тезу, що сидить і нічим не допомагає. Теж не зростається, бо загальні витрати на волонтерську допомогу вже вимірюються у сотнях мільйонів гривень поточного загострення, а загальний цінник давно перевищив два мільярди. Тепер бігають з ідіотською фразою “добро роблять тихо” та “привозить, а потім забирає”. Прохання до кураторів ботоферм – нудно та заїжджено, давайте щось нове!
А ми поки що продовжуємо роботу. І збирання ваших пожертвувань. І закупівлю нових вантажів.

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну