Більше мільйона гривень на продовольство, яке піде на допомогу переселенцям і постраждалим від окупації громадянам!

Підтримати проєкти
Home/Підтримка громад/Більше мільйона гривень на продовольство, яке піде на допомогу переселенцям і постраждалим від окупації громадянам!

13 Травня 2022 року

Два тимчасові моменти, які тепер працюють в одній точці.
Весна 2021 року, пандемія, локдауни, удар по економіці. Ми розпочинаємо програму продуктових наборів, тисячі-тисячі. Збираємо гроші, купуємо продукти, допомагаємо пенсіонерам.
Весна 2022 року, війна…
У перші дні нам була поставлене забезпечити запас продуктів для батальйону, що ми підтримуємо, на 2 місяці облоги. Досвід, рефлекси, м’язова пам’ять. Ми закупилися – ми були готові. Ми пробили свердловину – у нас була вода. Ми закупили паливо – сформували НЗ. Навіть більше – ми встигли сформувати “схрони” озброєння та боєприпасів по навколишній території.
Наступ на Київ було зупинено, оточення не відбулося. Озброєння та боєприпаси здані, свердловина законсервована, паливо поступово використано.
Продукти…
Ми були одними з перших, хто привіз продуктові набори в Ірпінь. Ми були першими, хто привіз продуктові набори до Бучі. Ми тягали їх у Чернігів та Суми, у Дніпро та Умань. Вже кілька тисяч пішло. Зараз ми збираємо 5 000 продуктових наборів із залишків н/з на складі, ми їх роздамо і цей етап закінчимо.
Понад мільйон гривень було витрачено на закупівлю продовольства, Фонд Порошенка забезпечив безоплатне постачання ще на кілька мільйонів. Борошно, цукор, консерви, вода, згущене молоко, каші швидкого приготування. Все це піде як допомога постраждалим від окупації або переселенцям.
Це ось шматочок мозаїки. І мрія, що навесні 2023 року вже все закінчиться.

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну