Політика конфіденційності

Загальна інформація

ГО «Солідарна Справа Громад» (далі – ГО «ССГ») з повагою ставиться до персональної інформації будь-якої особи, яка відвідує та/або використовує веб-сайт https://spgr.org.ua (далі – Сайт).

Під час реєстрації фізичних осіб на Сайті ми збираємо персональну інформацію з метою обробки та використання в обсягах, які необхідні для забезпечення повноцінного користування такими особами Сайту; набуття членства ГО «ССГ»; організації зворотного зв’язку; забезпечення діяльності Сайту; надання інформації. Таку інформацію ми отримаємо виключно у випадку, якщо особа самостійно та добровільно дає згоду на обробку персональних даних. Також, Сайт автоматично збирає певні дані, які записуються на сервери Сайту для системного адміністрування.

Відвідуючи або реєструючись на Сайті фізична особа, як суб’єкт персональних даних (далі – Користувач) надає згоду на обробку всіх введених персональних даних та підтверджує, що ознайомлений з:

  • цією політикою конфіденційності та погоджується з її умовам без будь-яких змін чи доповнень;
  • положеннями Закону України «Про захист персональних даних».

Володільцем та розпорядником персональних даних Користувачів Сайту є ГО «ССГ».


Джерела збирання інформації та мета їх обробки

Збір інформації може відбуватися наступними способами:

  • під час реєстрації Користувача на Сайті;
  • під час завантаження Користувачем документів, заяв на Сайт, необхідних для набуття членства в ГО «ССГ»;
  • під час заповнення анкетних онлайн-форм; опитувань; форми зворотного зв’язку; телефонного зв’язку; листування через електронну пошту, SMS, MMS та месенджери;
  • під час відвідання Сайту, авторизації – автоматично записується: тип браузера, IP-адреса, дата та час входу на Сайт, інтернет-провайдер Користувача, тип обладнання з якого відбувся вхід, дані про активність на Сайт.

Під обробкою персональних даних слід розуміти будь-яку дію або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і розповсюдження, видалення персональних даних з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Збір та обробка персональних даних відбувається з метою забезпечення заходів пов’язаних з діяльністю Сайту та ГО «ССГ».

ГО «ССГ може використовувати персональні дані Користувача для організації інформаційної розсилки повідомлень пов‘язаних із діяльністю Сайту та ГО «ССГ».

Інформація, яка підлягає обробці

ГО «ССГ» має право збирати і обробляти персональну інформацію Користувача лише у випадку отримання згоди від такого Користувача.

Під персональною інформацією Користувача, яка підлягає обробці, слід розуміти:

  • Прізвище, ім’я, по-батькові;
  • Дата та рік народження;
  • Місце проживання;
  • Номер телефону;
  • Сторінка в соціальних мережах;
  • Електронна пошта (email);
  • Cookies-файли;
  • Інша інформація отримана під час заповнення анкетних онлайн-форм; опитувань; форми зворотного зв’язку; телефонного зв’язку; листування через електронну пошту, SMS, MMS та месенджери.

Захист персональних даних

  • ГО «ССГ» використовує загальноприйняті заходи технологічного та операційного захисту, щоб зберегти персональну інформацію Користувача конфіденційною та захищеною. До таких заходів відноситься перевірка процесів збору, зберігання і обробки персональних даних Користувача, включаючи шифрування та заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних.
  • ГО «ССГ» вживає всі необхідні заходи для захисту персональних даних Користувача від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття та знищення.
  • Тільки уповноважені особи ГО «ССГ» мають доступ до персональних даних Користувачів.
  • Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних дозволяється лише у випадках, визначених законом.
  • ГО «ССГ» не надає інформацію про Користувача третім особам не інакше як на підставі згоди Користувача або відповідної ухвали (рішення) суду.

Прикінцеві положення

  • Користувач може в будь-який час вносити зміни до власних персональних даних (окрім номер мобільного телефону та email), використовуючи функціонал Сайту. Змінити номер мобільного та електронну пошту (email) або видалити обліковий запис можливо за допомогою звернення до адміністраторів Сайту.
  • Сайт в будь-який час має право вносити зміни в дану Політику конфіденційності без згоди або повідомлення про це Користувача. Користувач повинен самостійно слідкувати за змінами Політики конфіденційності.
  • Будь-які спори розглядаються виключно в порядку, передбаченому законодавством України.
  • Зворотній зв’язок

Для зв'язку з нами щодо питань, які пов'язані з роботою Сайту, Ви можете звертатись на електронну пошту: [email protected]