І ми знову в дорогу, ха-ха, наша рутина, ага.

Підтримати проєкти

09 Лютого 2023 року

І ми знову в дорогу, ха-ха, наша рутина, ага.
І ми якось цілком звикли до того, що кожні 10 днів у ЗСУ йде черговий вантаж у багато-багато мільйонів гривень, половину з яких оплачує Петро Порошенко, а другу половину – ви. Ми цілком звикли до поїздок, але ніяк не можемо повною мірою усвідомити ВАШ подвиг, адже це ви щотижня, всупереч всім зрозумілим проблемам, допомагаєте армії на мільйони гривень. Ця поїздка – 7 002 827 гривень. І так кожні 7-10 днів.
Ми цілком звикли до того, що ми часто передаємо пікапи, ми щоразу веземо генератори та багато десятків Старлінків, веземо сотні «болотних» покришок та тисячі хімічних грілок. Але ж десяток вантажівок Lelyand DAF кожну поїздку? ДЕСЯТОК ВАНТАЖІВОК! … На цей раз – одинадцять.
5 вантажівок-«господарок», борти та каркас, тент – годиться для перевезення як особового складу, так і будь-якого вантажу.
4 вантажівки-«зенітки» – під установку ЗУ-23-2, а за рахунок жорсткої підвіски та продуманої конструкції ми отримуємо практично ідеальну мобільну вогневу точку.
1 вантажівка – машина керування для БПЛА «Посейдон». Тим, хто вже успішно наводить на цілі вдень та вночі, особливо вночі. Тепер їм це робити буде ще зручніше.
… і вишенька – для артилерії ще одна вантажівка-навантажувач, бо вручну вантажити палети снарядів для М777 довго та важко.
Рутинна передача десятка вантажівок, дожили! Але мало, блін (чи млинець?), армії потрібно в рази більше!
Щоразу, кожна поїздка – армійці щиро дякують, щиро, але просять ще. Ще генераторів, ще Старлінків, ще інструменти. Ще вантажівки!
І тут все залежить саме від вас.

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну