Чи-то про рутинну роботу волонтерів?

Підтримати проєкти
Home/Амуніція, Вантажівки LEYLAND-DAF, Генератори, Старлінк, Шини/Чи-то про рутинну роботу волонтерів?

27 Січня 2023 року

Чи про рутинну роботу волонтерів? У нас і на сторінці Юрія Бірюкова ви знайдете десятки таких дописів, так склалося що просто вже були десятки таких поїздок.
Вантажівки ДАФ? Сім штук за один раз? Так, і вже під сотню в Україні, а контракт на закупівлю не реалізовано поки що і на третину. А ми здається знайшли цю модель ще на одному майданчику, знову в приємних кількостях. Дизельні генератори? Так, вже багато сотень, дуже багато сотень генераторів, сумарна потужність яких вже напевно в мегаватах.
Ну і так далі, далі за списком. І десятки тисяч хімічних грілок, і сотні “болотяних” новеньких покришок, монстро-генератори для забезпечення живлення штабів бригад та Старлінки – наша краса.
Загальна вартість рутинного вантажу 8 210 133 гривень, “звичайна” багатомільйонна сума, в якій половина Петро Порошенко, а друга половина – ВАША! І ось саме цей підганяє і прискорює нас на трасі посеред ночі – ми веземо ВАШУ допомогу, ВАШУ турботу. Ми лише логістика процесу.
Реквізити наших карт та рахунків – вони тут, нижче. Що ми купуємо за ваші гроші – ось на фото, у довгій низці рутинної волонтерської роботи та у вашому щирому та правильному бажанні допомогти ЗСУ наблизити нашу перемогу.

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну