Твір на тему “Як ми провели час цієї весни”

Підтримати проєкти

03 Червня 2022 року

Твір на тему “Як ми провели час цієї весни” можна було б і не писати, але тут настала “кругла” дата в 100 днів від початку активної фази.
Так як? Ну – ось так, допомагаючи армії.
І ось цифри великі й ошатні, і ось суми в грошах з пекельною і немислимою кількістю нулів. Але це все крапельки. Я зараз не про те, що 2500 касок лише крапля у морі. Я зараз про те, що половину сум на закупівлю всього цього моря спорядження, техніки, екіпірування, запчастин, допоміжних пристроїв – адже це ВИ. Хтось 10 гривень, хтось 500 тисяч гривень – це все шматочки пазлу спільної роботи.
А ще ми слухали про піар. Про те, що треба робити добро тихо і нікому нічого не говорити. Про те, що важливішим є внесок пенсіонерки, яка відриває від свого мізерного бюджету 50 гривень, ніж багатосотеньмільйонні платежі Петро Порошенко.
Так ось. Цілком серйозно. Бачите, хто радить “робити добро тихо” – лопатою на звук, це ворог. Прямий і відкритий ворог, такий самий як російський окупант. Не більше та не менше.
Про допомогу Потрібно розповідати, показуючи приклад та залучаючи інших до такої ж роботи. Звідси, ліричний відступ, випливає проста теза – сміливо можете брати цю картинку і нести її в маси. Своїми постами, своїми репостами, розсилаючи її знайомим і запитуючим: “А чим це там вони займалися перші 100 днів активної фази”.
Армії допомагали!

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну