Про нас, про Україну, про перемогу!

Підтримати проєкти
Home/Підтримка громад/Про нас, про Україну, про перемогу!

12 Травня 2022 року

Юрій Бірюков, амбасадор ГО “Справа Громад”:
“ОнолітеГ
Я просто ось витратив якийсь час на пошуки пристойного зображення карти України, щоб не був окремо зафарбований Крим або якось там виділено Донбас.
Це – карта нашої країни. Контур і обриси яких ми візуально звикли лише на рівні підкорки.
Я власне про що … Мене часто, прямо дуже часто, тихенько запитують “Це ж не надовго, це ж скоро закінчиться?” Сорян, погані новини – це не закінчиться незабаром. І скільки б ленд-лізових магазинів, скільки мільярдних траншів – це закінчиться лише тоді, коли не буде потреби зафарбовувати якісь частини карти нашої країни позначками “тимчасово окупована територія”.
Сьогодні на очі траплялися новини та аналітики від іноземних розвідок. Там ось писали про те, що до кордонів 23 лютого ЗСУ вийдуть до кінця літа. Можливо. А далі? Ви правда думаєте, що вони зупиняться?
Отож…
Все інше сказав Черчілль рівно (ну, на добу) 82 роки тому:
Нас чекає важке випробування. На нас чекає багато довгих місяців боротьби і страждань.
Ви запитаєте, який наш курс? Я відповім: наш курс у тому, щоб вести війну на морі, на землі та в повітрі, з усією нашою міццю та з усією силою, яку дасть нам Бог; вести війну проти жахливої ​​тиранії, що перевершує будь-які приклади з темної та плачевної історії людських злочинів. Це наш курс.
Ви запитаєте, якою є наша мета? Я відповім одним словом: перемога, перемога будь-якою ціною, перемога незважаючи на всі жахіття, перемога, яким би довгим і важким не був до неї шлях; бо без перемоги нам не вижити.

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну