Один из наших броньовиків MSL SHIELD – позивний Venom.

Підтримати проєкти
Home/Броньовики/Один из наших броньовиків MSL SHIELD – позивний Venom.

13 Листопада 2022 року

Ми дуже часто проголошуємо “ВИ допомагаєте ЗСУ”!  Ми дуже часто наголошоємо “ВИ рятуєте життя”!
І ось настав час тепер показати як саме!
Так, це один з тих самих наших броньовиків MSL SHIELD – позивний Venom.  На бойовому завданні машина потрапила під щільний обстріл, і хоч статистично ймовірність була невелика – пряме попадання міни в капот.  А він важкіший, а він броніїйований.
Коли Юрій Бірюков отримав цю фотку (ну, й інші) – то ж одразу поставив перше і найважливіше питання.  “- Що з екіпажем?”, а потім посипав питаннями технічного характеру.
Так, зірвано крило, дірка в моторному відсіку, побиті патрубки та шланги, вигнуті тяги, вирвано пакет бронескла з боку водія, машина була на ходу ще якийсь час, вже відтягли на базу, проте самі вони не зможуть її “підняти”… Питання та напружене очікування відповіді.
Пряме влучення важкої міни в капот машини – це страшно.
ВЕСЬ.  ЕКІПАЖ.  ЦІЛИЙ.
Подряпини, легкі контузії, нічого страшного.  Весь екіпаж – цілий.  Усі живі.
Так ось.  Всі і кожен, на весь проект або конкретно на Venom – ВИ.  Врятували.  ДЕСЯТЬ.  ЛЮДИНА.
Усвідомте це, от зараз справді серйозно.  Це ви врятували їхні життя.  Ци не ангели з крильцями, не випадок чи везіння.  Це ви зробили.  І 5 гривень, і 10 тисяч гривень – це всі ви, всі разом, однією командою.
Ви безпосередньо врятували життя!
Так, а Венома ми заберемо наступного тижня до Києва на рембазу та самі його повністю відновимо.  І продовжимо всі разом допомагати армії та рятувати життя.

Поширити:
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ПОДІЇ

Схожі публікації

На головну